Magdanscenter

Orientalisk magdans från Libanon & Egypten

Möhippa

Magdans på möhippan

Populärt och roligt för hela sällskapet!

Välkomna till en skakande och upplyftande upplevelse under möhippan. Magdansen är en tradition som är flera tusen år gammal. Denna dans har utövats av kvinnor i mellanöstern på deras möhippor i generationer.
Det är en hyllning till kvinnans fertilitet, feminitet och sensualitet, så låt orientens mystiska rytmer och dundrande trummor förföra er till en stund fylld med glädje.

Hela gänget får vara med och dansa!
Bruden får klä upp sig i en vacker magdans dräkt och resten av sällskapet får låna färgglada sjalar, sedan följer en danslektion på ca 60 min. Vi avslutar med att den blivande bruden får uppträda och bjuda på sig själv vilket självklart är frivilligt. Här kan ni även passa på att ta kort på bruden i den vackra magdans dräkten, det kommer att bli oförglömliga bilder till bröllopsalbumet.

Ta gärna med er bekväma kläder!

Centralt läge!

Ni hittar oss i en fräsch studio som ligger centralt läge i Odenplan. Vi har omklädningsrum samt dusch för er som vill piffa upp er efter lektionen och skulle ni komma fram tidigare kan ni passa på att mingla i lobbyn, kanske skåla ett glas bubbel eller värma upp er inför lektionen!

Adressen är Västmannagatan 46, Odenplan

Grupp priser:

  • 1-10 pers, 1500kr
  • 11-15 pers, 1850kr
  • 16-20 pers,  2300kr
  • 21-25 pers, 2700kr
  • 26-30 pers, 3000kr

    OBS! Minst två veckors avboknings tid innan den bokade lektionen.

Kontakta oss för mer information.

reception/Lobby

reception/Lobby

Hall

Hall

Dans sal

Dans sal