Magdanscenter

Orientalisk magdans från Libanon & Egypten

Möhippa

Magdans på möhippan

Populärt och roligt för hela sällskapet!

Välkomna till en skakande och upplyftande upplevelse under möhippan. Magdansen är en tradition som är flera tusen år gammal. Denna dans har utövats av kvinnor i Mellanöstern på deras möhippor i generationer. Det är en fantastiskt känsla för kvinnan att komma i en bättre kontakt med sin feminina sida samt låta sig bli förförd av Orientens mystiska rytmer och dundrande trummor.

Hela gänget får vara med och dansa!
Bruden får klä upp sig i en vacker magdans dräkt och resten av sällskapet får låna färgglada sjalar, sedan följer en danslektion på ca 60 min. Vi avslutar med att den blivande bruden får uppträda och bjuda på sig själv vilket självklart är frivilligt. Här kan ni även passa på att ta bilder på bruden i den vackra magdans dräkten, det kommer att bli oförglömliga bilder till bröllopsalbumet.

Ta gärna med er bekväma kläder!

Centralt läge!

Ni hittar oss i en fräsch studio som ligger centralt läge i Odenplan. Vi har omklädningsrum samt dusch för er som vill piffa upp er efter lektionen och skulle ni komma fram tidigare kan ni passa på att mingla i lobbyn, kanske skåla ett glas bubbel eller värma upp er inför lektionen!

Adressen är Västmannagatan 46, Odenplan

Avgift:

  • 1-10 personer 1500kr
  • 11-15 personer kostar det 1850kr
  • 16-20 personer kostar det 2600kr
    OBS! Minst två veckors avboknings tid innan den bokade lektionen.

Kontakta oss för mer information.

reception/Lobby

reception/Lobby

Hall

Hall

Dans sal

Dans sal